Sidebar

24
za, aug

8e Avondvierdaagse in Nesselande

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

logo-avond4daagseVan maandag 6 tot en met donderdag 9 juni 2011 is de 8e Avondvierdaagse in Nesselande en omgeving. De organisatie is in handen van Startbureau Rotterdam Nesselande.

Er kan inmiddels worden ingeschreven voor afstanden van 5 en 10 kilometer. Op donderdag kunnen jonge kinderen meelopen tijdens de Puppyavond.

Informatie over de Avondvierdaagse kunt u vinden op www.avond4daagsenesselande.nl. Inschrijven door middel van automatische betaling kan tot en met 3 juni via de website.
In verband met technische problemen met het inschrijven via de website worden er veel handmatige inschrijvingen verwacht. De inschrijfdagen (met contante betaling) zijn daarom op:

  • 1 juni : van 13 tot 17 uur op het speelbalkon (basketbalveld onder de metrobaan)
  • 2 en 3 juni : van 15 tot 19 uur kantoor Stichting In 't WeB, Marcel Duchampplain 806 (kindcluster 2)
  • 4 juni : tijdens de HandMade beurs
  • 6 juni : van 9 tot 16 uur kantoor Stichting In 't WeB, Marcel Duchampplein 806

Het startbureau is aangesloten bij de Regionale wandelsportvereniging Zuid-Holland (RwsvZ-H). Contactpersonen zijn Nathalie Grootenboer en Melissa Strangio. Zij zijn bereikbaar via e-mail: info@avond4daagsenesselande.nl.

De organisatie hoopt, net als vorige jaren, weer op de inzet van veel vrijwilligers te kunnen rekenen voor onder andere de stempelposten en het regelen van het verkeer. Wilt u zich opgeven als vrijwilliger dan kan dat via onze website.

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart